airofication (beluchting)
Door: Rob Bekhuis & Stijn Wesselink
Blijf op de hoogte en volg Stijn & Rob
16 April 2008 | Verenigde Staten, Willoughby
Vandaag zijn we bezig geweest met airofication in greens!! (Beluchten van greens)!
Bij airofication haal je kleine ronde staafjes uit de grond, waarna je deze uit de grond hebt gehaald schuif je ze op een hoop en voer je ze af.
Door deze handeling komt er nieuw zuurstof in de grond. De gaten die worden gemaakt door de beluchtingsmachine, worden opgevuld met nieuw zand, op deze manier krijg je dus ook weer meer voedingsstoffen in de grond en put je de grond niet uit, waardoor de grasmat in topconditie blijft, Morgen moeten we nog 3 greens beluchten, Waarschijnlijk dat er dan nog meer foto's volgen!!
16 April 2008 - 05:41
Daan:
jow
dat lijkt me nog wel een keer te doen, dan hoef je niet de hele tijd achter een grasmaaier te lopen.
gr:daan
16 April 2008 - 16:07
Ronit:
ik ben blij dat je weg bent!:D..
we hebben namenlijk sinds jaren weer zuurkool gehad!(A)..
zelfs daan vond 't lekker.. haha.. -
16 April 2008 - 17:57
Pa En Ma Bekhuis:
Ha rob en stijn zijn jullie al zo ver dat je het werk laat doen We lezen alleen maar dat de mexicanen wat doen en chuck wat hebben jullie gedaan dat horen we morgen zeker samen met nog meer foto s. Groetjes ons -
21 April 2008 - 11:58
Jort:
dat noem je toch gewoon een donders dea van een verticuteer machine