laatste dag
Door: Rob Bekhuis & Stijn Wesselink
Blijf op de hoogte en volg Stijn & Rob
25 Juni 2008 | Verenigde Staten, Cleveland
vandaag was dan alweer onze werkdag!
De tijd is voor ons onwijs snel gegaan, het is hier niet altijd even gemakkelijk geweest, vooral de werktijden zijn zeer onaangenaam en het feit dat de Humanity (luchtvochtigheid) hier altijd erg hoog is meestal boven de 40% maakt het ook niet gemakkelijker...
desondanks hebben wij deze stage periode met een geweldig eindresultaat en beoordeling mogen afsuiten...
Misschien volgt er nog 1 bericht meer, maar we gaan nu morgen eerst naar de Niagara Falls, om is ff lekker een paar dagen te chilluh;)
Gr Rob & Stijn
26 Juni 2008 - 07:21
Martijn:
Goedzo stijntje.. Nog ff en zit je hier weer :) de groep is hier aardig uitgedunt.. zijn nog maar met 4 over :P Nja tot snel..
Gr. Martijn -
26 Juni 2008 - 07:28
Hans:
Heej Stijn en Rob, Gefeliciteerd met het goede eindresultaat, en geniet nog een paar dagen van jullie verblijf in Amerika! Ik pak morgen weer t vliegtuig richting huis! Dus misschien sprekt we mekaar volgende wek wa!
Groeten Hans Heithuis -
27 Juni 2008 - 09:03
Alwie En Elly:
Hallo rob en stijn
wat een personeel zeg zoveel hadden we niet gedacht Wat fijn dat jullie op het nippertje toch nog naar de watervallen kunnen geniet er nog even van hier is een bult achterstallig werk maar je hoeft hier maar 8 uur per dag nou tot dinsdag op het viegveld om 9.15 uur wij staan er tot dan
groetjes van ons
27 Juni 2008 - 11:17
Opa En Oma Mandeveen:
Hallo Stijn en natuurlijk ook Rob,
Wij wensen jullie een hele fijne terugreis en alle goeds vanaf deze kant. Tot gauw dan kom je de verhalen maar vertellen!!! Groetjes opa en oma -
27 Juni 2008 - 16:00
Fam. Oude Lansink:
Ha Stijn,
We willen jullie een fijne terugreis wensen, maar eerst nog heel veel plezier bij de grote watervallen. Geniet nog maar even van een paar dagen uitrusten na al dat hele harde werken. Tot ziens in Fleringen. -
27 Juni 2008 - 18:26
Marcel En José:
Hey Stijn en Rob.
Dan is het toch nog gelukt. Op de valreep, maar je krijgt de Falls toch nog te zien. ff lekker iets minder doen en genieten. Doe ze de groeten als je zaterdag op de golfbaan terug komt. We gaan dinsdag met Alwie en Elly mee en zullen om 9.15 uur klaar staan. We kijken er naar uit.
Liefs