Naar de Geauga County Maple Festival
Door: Rob Bekhuis & Stijn Wesselink
Blijf op de hoogte en volg Stijn & Rob
12 April 2008 | Verenigde Staten, Willoughby
Het is in iedergeval erg zoet en waarschijnlijk mega slecht voor je tanden, But yes we Are at the United States, hier kan alles:P
12 April 2008 - 07:51
Fam. Wesselink:
Hey leuk, dat verhaal en die foto's. Het is zóóó leuk dat we een keer weer iets van jullie zien. Je moet je voorstellen dat wij er geen idee van hebben waar jullie daar rondhangen en hoe het er daar uitziet. Mooi dat we Chuck ook een keer zien en z'n vrouw Stacey. Zij stond al een keer eerder met jou op de foto, Rob. Nu ook nog een keer Chad en de andere collega's van dichtbij. Jullie genieten wel zo te zien. Heb jij al gebruik gemaakt van je rijbewijs Stijn? Kan Chuck en z'n vrouw een pilsje drinken, want dat mag jij toch nog niet in de US, whaha. Gaan jullie trouwens met alle bijzondere Amerikaanse mega etenswaren op de foto? Je hebt nog een heleboel ruimte heb ik begrepen, dus plaatsen maar. Als het op is, moet je het even zeggen.
Liefs Marcel en José -
12 April 2008 - 18:19
Hennie En Lucie:
Hoi Stijn en Rob
Mooie fotos het gaat jullie wel goed zie ik. Eet nog niet te veel straks kennen wij jullie helemaal niet terug moet je aan de lijn doen
De groetjes.ook van chinta -
13 April 2008 - 10:01
Paul:
mooie foto's, moet je hard werken of valt het mee, smaken de biertjes goed of hebben ze daar geen biertjes gr. -
13 April 2008 - 10:10
A. Bekhuis - L'veen:
Hoi Rob en Stijn,
Het bevalt jullie wel goed in de USA, zo te zien. Werken en geregeld uitgaan is nog wel vol te houden. Ook het eten smaakt goed of niet.
Hou de golfbaan nog een beetje netjes en hebben jullie zelf al een keer een balletje geslagen. Nog veel plezier verder en we houden de site wel verder in de gaten.
Groetjes Alwie, Marjan en kinderen en
ook van oma Bekhuis
13 April 2008 - 11:53
Bas:
hey keals,
mooi dat jullie je vermaakt daar. Hier is ook alles nog top. Nog geen heimwee na bier?:p
mzzls bas -
13 April 2008 - 18:57
Daan:
jonge jonge wat eten daar onie dan niet meer gezond (maar wel donders lekker) en als jullie strax op schiphol aankomen dan herkennen we jullie niet eens meer.
gr:daan van wesselman -
13 April 2008 - 21:13
Fam. Bekhuis:
hallo boys een beetje engels er tussen door of verstaan jullie het nederlands ook nog wel jullie maken leuke foto s hebben ze ook koeien of varkens maak ook eens wat foto s van de omgeving we zijn zeer benieuwd hoe het er uit ziet daar
in amerika wat voor bloemen en planten groeien er bomen en struiken laat snel weer wat van julie horen en zien
groetjes en xxx van ons