Bunkers aanleggen!! - Reisverslag uit Willoughby, Verenigde Staten van Stijn & Rob Wesselink & Bekhuis - WaarBenJij.nu Bunkers aanleggen!! - Reisverslag uit Willoughby, Verenigde Staten van Stijn & Rob Wesselink & Bekhuis - WaarBenJij.nu

Bunkers aanleggen!!

Door: Rob Bekhuis & Stijn Wesselink

Blijf op de hoogte en volg Stijn & Rob

14 April 2008 | Verenigde Staten, Willoughby

Afgelopen week zijn we voornamelijk bezig geweest met het aanleggen van twee nieuwe bunkers, Het is erg interessant werk om een keer mee te maken, de meeste stagelopers maken het alleen maar mee om een bunker te harken, het was dus ons geluk dat deze twee bunkers waren verwoest in de winter!! (de rivier was overstroomt en heeft deze bunkers vernielt)

• 14 April 2008 - 09:32

Anne:

Hoihoi!
    Dat is een keer wat anders dan al dat gevreet van jullie :p Dacht al bijna dat jullie daarom naar amerika heen waren gegaan. Haha. Maar dit is dus het echte werk! Goed bezig!
    Groetjes Anne

• 14 April 2008 - 10:55

Karin Wes:

Hallo jongens dit is dus 't echte werk??
    En 't maaien gebeurd dit ook nog?? Eerlijk gezegd dacht ik dat jullie alleen maar aan 't eten waren, maar 't valt nog weer mee. Nog heel veel (werk)plezier daar en tot horens De Groeten vanaf deze kant

• 14 April 2008 - 13:36

Kuip:

Ha Keals,

Ie vemaakt oe doar best zee'k wa!!
    Gaaf man. Doot nog 'n luk doar en pas op daj der nig oet koomp te zeen as 1 van de dree amarikaan'n. hahaha!

MAZZEL!!!

Kuip B.V.

• 14 April 2008 - 15:34

Gijs:

wat zijn bunkers eigenlijk?
    wat gebeurt er nu mee??

groetjes gijs

• 14 April 2008 - 17:05

Majoroda:

Leuk die foto's en het bericht. Wat technisch allemaal. Het lijkt net of jullie het allemaal al jaren doen. Maar wij sluiten ons bij Gijs aan: Wat zijn bunkers en wat doe je ermee? Misschien een onderwerp voor een volgend berichtje. Veel liefs.

• 14 April 2008 - 17:19

Herald:

jongens kom nou uit die zandbak en ga eens aan het WERK!!!! en je weet het,golfen is knikkeren voor jongens die te lui zijn om te bukken.

• 14 April 2008 - 17:46

Erica-borne:

hej stijn wij hopen dat je daar s'morgens wel op tijd kunt komen.en anders als ze je weg sturen,kun je in de meivakantie wel weer bij ons komen.

• 14 April 2008 - 17:54

Ronit:

Ja broertje en z'n maat, het heeft een tijd(je) geduurd voor ik er wat in zet.. dat komt omdat iedereen er altijd het zelfde in zet over foto's en verhaaltjes.. en dat vind ik ook zo saai.. zitten jullie ook vast niet op te wachten dat iedereen elke x zo'n bericht typt.. en ik wist elke x niet wat ik moest typen..

maar wij zijn gisteren uit eten geweest bij old coopers hall.. was heel gezellig.. en lekker. je heb wel wat gemist:) maar we hebben een boekje en dan krijg je zoveel korting per keer, dat je paar x voor bijna niets kunt uit eten.. dus als je er weer bent kan je nog vaak genoeg mee om te eten en het eten in te halen. maar ik ga dr nu mee stoppen.. moet nog geschiedenis leren heb morgen herkansing.

Xxx Veel plezier daar nog!(K)

• 14 April 2008 - 20:49

Bas:

jooo,,

nou kunnen jullie de draai een beetje vinden daar?
    waar blijven de fotos van de casino's en achterstands buurten?:P
    veel suc6 nog en maak er een mooie tijd van..

Groete Bas

• 20 April 2008 - 14:53

Opa En Oma Wes:

Hallo Stijn en Rob, zo te zien gaat t jullie daar wel goed. Aan deze kant is ook alles PRIMA. Wel graag in t Nederlands blijven praten, anders volgen wij t niet meer. Heel veel groeten van opa en oma Wesselink uit Manderveen